Denne weekenden, blev weekenden hvor min facebookside www.facebook.com/designerblog.dk ramte 400 likes. Weee for en optur!

De fleste ved det – jeg er pjattet med det dersens facebook. Fair nok, det har også sine bagsider, men det er ikke det, jeg vil vende her. For lige nu og her, er jeg altså bare pjattet med skidtet – pjattet med den helt unikke mulighed for kommunikation og umiddelbar kontakt, det giver mig.

For knap to måneder siden startede jeg min designerblog.dk facebookside op og i dag har vi så rundet de 400 likes. Bevares, det placerer ikke siden på nogen rekordliste, men det overstiger klart mine forventninger og jeg er bare glad!

Men faktisk er det ikke tallet 400, der gør mig rigtig glad. Det er naturligvis vigtigt i relation til, at jeg selvsagt gerne vil have kendskabet til mine plakater udbredt, men langt vigtigere og motiverende er det på det personlige plan, at så mange tager sig tiden til at respondere på det jeg laver. Det kan være det hurtige virtuelle skulderklap “synes godt om” eller det kan være en kort kommentar eller måske en deling. Det hele er vand på motivationsmøllen og smilet vil ingen ende tage.

Så herfra skal lyde et stort og oprigtig TAK!

 

Skriv et svar