Shop efter kategori

Bag om designeren

IMG_0027Bag designerblog.dk står jeg, grafiske designer Tine Faurholdt. Til daglig er jeg ansat som kreativ ansvarlig hos Degn Grafisk. Jeg er bidt af design, farver, former og æstetiske kombinationer. Foruden grafikken fylder jeg også min tid op med kunstmaleri, seo-nørderi, loppemarkeder, husrenovation og skønne sociale relationer.

Min legeplads
Designerblog er min legeplads. En hobbysyssel, om man vil. Jeg leger, kreerer plakater og grafik, nørder, blogger m.m. Når jeg ikke kan lade være. Og det er, som det måske fremgår, ganske ofte.

Er du nysgerrig efter at vide mere, kan du jo snuse til nogle af disse sider: den grafiske designer // kunstmaleren  // ordsnedkeren

designerblog.dk

Designerblog.dk er mit personlige og grafiske frirum, min legeplads og mit udstillingsvindue. Her deler jeg ud af hverdagsglimt, tanker, ideer, inspiration, tips og tricks og meget mere - til dig og til din bolig.

I plakatshoppen kan du gå på opdagelse blandt et udvalg af mine egne grafiske plakatkreationer. Der er lidt for enhver smag og ikke mindst lidt til ethvert rum :)

Fedt, at du kiggede forbi. Kh Tine - grafisk designer, blogger, plakatkreatør, livsnyder, boligrenovatør og mor til præmieungen Magnus

Besøg plakatshoppen

Nye produkter