Slået op d.

Plakater i storformat, 70 x 100 cm

Plakater i store formater - www.designerblog.dk

 

Som noget helt nyt, kan alle plakater i shoppen nu bestilles i storformatet 70 x 100 cm(!) :)

Der har været forespurgt på det i et stykke tid, og nu er det en realitet. Samtlige plakater kan nu både bestilles i 21 x 30, 30 x 40, 40 x 50, 50 x 70 OG 70 x 100 cm. Så uanset, om man har en lille plads, en lidt større eller en ret giga, så kan der findes plakater til formålet her.

Er du på udkig efter en plakat i formatet 70 x 100, vil jeg da foreslå, du kigger lige her i plakatshoppen

Slået op d.

What if I Fall…

Jeg elsker motiverende ord og citater med et budskab. Et af mine top favorit citater er “What if I fall? Oh, but my darling… What if you fly”.

For mig står det citat som en påmindelse om sommetider at give slip. Glemme alle fordommene. Frygten. De 117 grunde til, at det nok IKKE går. Tage springet.

Der kunne jo opstå magi. Du kunne overraske dig selv. Verden. Sidemanden.

Og citatet er lige så velegnet i det private kærlighedsliv, som i beslutninger om at købe et hus. Tage et nyt job. Eller noget helt 4. Sommetider må der voves for at vindes.

I dag vover jeg ikke meget. Jeg leger. Lader regnen vaske mine vinduer og hygger mig indendøre.

Jeg har længe vidst, at jeg skulle have lavet en plakat med citatet. Og for et par uger siden, fik jeg igen rodet mig ud i en lille investering i et design bundle med alskens lækkerier. Så alt var på plads. Måsen skulle blot i sædet. Det er den nu. Og her har i status på dagens legerier:

Poster - designerblog.dk

 

Slået op d.

Plakater i boligen

Poster by Faurholdt - www.designerblog.dk

Plakater i boligen er et hit – og har været det i et stykke tid. Vel sagtens altid. Dog i mere eller mindre grad. Lige nu og her er det et kæmpehit…

Når jeg modtager en ordre i plakatshoppen og står og pakker plakaten eller plakaterne, er det svært ikke at blive lidt nysgerrig på, hvor plakaten ender. Hvem er modtageren af plakaten? Jeg har et navn og en adresse, men hvor gammel er modtageren? Skal plakaten hænge i et hus, i en lejlighed? I et køkken, på et kontor eller over sofaen. Er det en familie, der skal have den op i et typehus fra 70’erne, eller er plakaten tiltænkt den unge studerendes et-værelses. Mulighederne er mange. Og det er ret fascinerende og samtidig ret umuligt ikke at være lidt nysgerrig på, hvor de ender.

I den tid, jeg har haft shoppen og solgt mine plakater, er der heldigvis en del, der har sendt mig billeder af plakaterne ophængt og “i brug”. Dem eeelsker jeg at modtage. (Bliv endelig ved med det). Det er simpelthen ren guf for en nysgerrig sjæl som undertegnede.

Ovenstående foto er ikke et, jeg har fået tilsendt, men et af mine miljøbilleder, jeg gør brug af for at visualisere, hvordan en plakat kunne tage sig ud i et hjem. Det ser da lidt hygsomt ud, synes du ikke? På den lidt rå-rustikke måde ;-)

Har du billeder af mine plakater i dit hjem. Så tøv ikke. Jeg kigger gladeligt med :)