Seoarbejdet giver pote

Det er knap og nap en uge siden, jeg afsluttede min uddannelse som online marketing manager hos Bigum&Co i Aarhus, og ja så skulle man jo tro den stod på champagnefest og sabbat, ikke? Men billedet er ret langt derfra. Faktisk laver jeg stadig lektier. Hver dag.

Ja, det lyder lidt som om, der er sprunget en sikring på 1. sal. I know. Jeg mener, hvem laver lektier? Frivilligt. Efter endt uddannelse?

Men sikringerne er intakte. Jeg kan bare ikke lade være. Jeg har jo fået al den viden. Og alle de værktøjer. Og jeg ved, jeg kan gøre en kæmpe forskel. Både på siden her, men også for min arbejdsgiver og en masse andre. Og hvem siger nej til det? Ikke mig :)

Samtidig begynder jeg jo så småt at høste frugterne af min indsats. Pageranken er stigende, bounce raten er dalende og analyserne sig mere “great” end de siger “ouch!”. Er det lige fedt? Jaa!

I aften skal jeg til tasterne og arbejde med meta og content. Og nej, ingen af de dele er faktisk nye begreber. Jeg har bare været et drys og ikke prioriteret arbejdet for mig selv. Men nu, hvor jeg ved, at jeg ikke bare kan gøre lidt – men faktisk gøre rigtig meget, så er det ligesom også lidt federe. For hvor “hellere lidt end ingenting” som oftest er den gældende regel, så er det bare ikke givet med seo. Som oftest er “lidt” for lidt, og spildt energi.

Så her er fuld skrald på ambitionerne. Al den nye viden, som jeg har erhvervet mig, skal omsættes til konverteringer og online happiness.

Skøn aften derude.
Kh Tine

 

 

 

Skriv et svar