Slået op d.

Illustrationer til fødselstavler

Illustrationer til fødselstavle

Selvom online marketing og alt digitalt har fået sit tag i mig, vil det aldrig ændre på det kreative og grafiske dna, jeg lykkeligvis bærer på.

Jeg elsker det strategiske i online marketing. At været “agenten” på mission impossible, der knækker koden og sejrer på Google podiet. Det er for fedt(!)

Men jeg elsker også farver. Former. Kreationer. Og visuelle udtryk. Og ja her på min blog får jeg jo lov at forene det hele. Så what’s not to like.

De seneste uger har jeg arbejdet med nye fødselstavler til webshoppen. Mit ønske var en serie meget enkle fødselstavler med minimalistiske (og genkendelige) dyr, der skulle stå frem i en enkelt farve, som var de klippet ud i karton.

Det første dyr, jeg brugte i mit layout var anden, som jeg tidligere havde tegnet til en badeværelsesplakat. Så vidt så godt. Den var hurtigt i hus.

Men der var flere dyr i pipelinen. Jeg mærkede en elefant komme marcherende, og en hval var også hurtigt vedtaget. Store skønne dyr med enkle linjer og dog stor karakteristika.

Fødselstavle - plakat med hvaler

De tre første dyr er nu tegnet færdige og taget i brug, men der er flere på skitseblokken – og lur mig om ikke nogen af dem ender i Illustrator og efterfølgende på en fødselstavle eller to.

Vi får se :)

Hvis du vil se de første fødselstavler med ænder, hvaler og elefanter er det bare at klikke lige her

Håber du har en dejlig dag.

/Tine

Slået op d.

Gavehit til mormor, farmor eller bedste

Plakater med husregler
til både farmor, mormor og bedste

Det startede med mormors husregler i december, da min egen mor fik en plakat med mormors husregler i julegave. Det var et stort hit, og nu er plakaten lagt til salg i shoppen sammen med varianter til farmor og bedste. Så er der gode gaveideer til alle bedstemødre :)

Plakat med mormors husregler
Farmors husregler - plakat med farmors regler

Bedste_Mockup_Kvadrat_Stripes

Slået op d.

Den perfekte gave til mormor

Mormors husregler

Gaven til mormor, kan godt være en udfordring herhjemme. Hun har nået alderen, hvor kommentaren altid er “jamen jeg mangler ikke rigtig noget”, når vi spørger efter en ønskeseddel. Men i år droppede vi de sorte tennissokker og håndcremen, og jeg satte mig til computeren og fik udarbejdet en ny plakat med mormors husregler. Det var en succes. Stor succes.

Min søn er mormors eneste barnebarn og de 2 er meget tætte. Jeg var ikke på samme måde tæt med min egen skønne mormor, men hun står stadig (sammen med min dejlige morfar) som noget helt særligt for mig. Hos mormor og morfar var der altid tid. Min mormor gik hjemme, bagte hjemmebag og lavede sin egen saft. Min morfar var ham, der fortalte de gode historier om de gamle dage – og alle de narrestreger, han havde lavet som barn og ung. Deres hjem var trygt og fredfyldt. Og jeg elskede at komme der.

Plakat med mormors husregler

I dag har mange bedsteforældre ikke helt den samme tid, men der er dog stadig noget særligt ved at komme hos mormor og morfar, farmor, farfar eller bedste. Og noget af det bedste er husreglerne – eller måske rettere manglen på samme. Hos mormor handler det nemlig ikke så meget om etikette og pli. Det handler om hygge og forkælelse. Nærvær og samtale.

Da jeg havde lavet husreglerne færdige viste jeg dem til min søn Magnus, som med et smil kiggede på mig og sagde “DET er lige min mormor”. Og ja, det er det. Og heldigvis er det sådan de fleste ser deres bedsteforældre. Som den hyggelige, rolige generation, der altid er der.

Kh Tine

Ps. Kender du en mormor, der kunne bruge mormors husregler, kan jeg fortælle, at plakaten snart komme til salg i webshoppen. Og ja, der bliver selvfølgelig også en til farmor, morfar, farfar og bedsterne.