Slået op d.

Grafisk designer i talentbank

Da jeg først blev kontaktet via mit arbejde med tilbuddet om at blive en del af et arbejdssøgende talentteam på nettet, tænkte jeg “argh, ellers tak”. Der skulle jeg da så bestemt ikke hænge som en anden arbejdsløs…

Efter et par minutter meldte fornuften sig jo, og æren blev lagt på hylden. For jeg står jo desværre foran en fremtid uden arbejde i en periode. Forhåbentlig en kort periode, men det er de færreste, der på nuværende tidspunkt tør spå om en afslutning på denne noget så “herlige” finanskrise…

Men skulle du sidde i et firma, der trodser den hårde kuling og mangler forstærkning på den kreative og grafiske front, så kig da forbi www.talentbank.dk – eller læs mere på linket her:
http://www.markedsforing.dk/artikler/vis/?tx_dmf_pi1[article_id]=26191&tx_dmf_pi1[affiliate]=2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *