Kært barn har mange navne og siden 2001 har jeg arbejdet som både grafiker, Art Director, grafisk designer og kreativ ansvarlig på forskellige jyske reklamebureauer. Pt. er titlen “Teamleder og Art Director” i inhouse bureauet hos Norlys.

Hvad er jeg for en snegl?
Jeg er helt nede på jorden, og selvom jeg har lært alle de fine ord, bruger jeg dem sjældent. Jeg kan godt lide at kalde en spade for en spade, og jeg vil hellere imponere mine kunder med mit design end med mit ordforråd.

Mine største forcer ligger i grafisk design – at få ideerne og tænke kreativt. Jeg har solid erfaring med logodesign og grafiske designkoncepter, bl.a. fra min tid hos Degngrafisk og Par No 1 i Aalborg, hvor jeg havde fornøjelsen af at være en del af designteamet under Leo Griffin.

Vejen til den grafiske branche
Det har altid ligget i kortene, at jeg skulle ende op med et kreativt erhverv, men inden jeg fandt vejen til den grafiske branche var jeg faktisk fast opsat på at jage drømmen om en karriere inden for journalistik.

Det skrevne ord fristede, men jeg gik efter en karriere som pressefotograf. Som 17-årig virkede det vist både storslået og romantisk at skulle reportere hjem til Danmark fra krigszoner rundt om i verden, men et par år efter var jeg kommet på bedre tanker og hørte om en uddannelse til Designmanager i Kolding. Det var en uddannelse som akademiøkonom med speciale i design og grafisk kommunikation, og adgangskravene var hårde.

Derfor dobbeltgarderede jeg mig ved også at søge ind på en skole i Tønder. En lidt tilsvarende uddannelse – men dog et klart ”valg 2”. Skæbnen ville, at jeg kom ind på begge uddannelser, og så var valget jo pludselig ikke så svært, og de næste 2 ½ år studerede jeg i Kolding.

Comments

hej jeg syntes det er en god og meget informerende hjemmeside du har jeg syntes det er vildt fedt at du har lavet den for jeg vil nemlig gerne være grafisk designer når jeg kommer dertil i mit liv :)

Flot blog du har dig, og altid fedt at læse en “kollegas” oplevelser, og hører, hvordan de endte i den grafiske branche.

// Tea – Blog om Alanya og grafisk design

Skriv et svar