UDDANNELSE
Social Media Manager (2016)
UCN, Aalborg

Online Marketing Manager (2015)
v/Bigum&Co

Designmanager (1999-2001)
(Akademiøkonom med speciale i design)
v/ The International Business Academy i Kolding

ERHVERVSERFARING
2016 – ____ Art Director og teamleder hos Norlys

2010-2016 Art Director/kreativ ansvarlig hos DegnGrafisk
Pr. 1. januar 2010 blev jeg tilbudt en nyoprettet stilling som Art Director/kreativ ansvarlig hos Degn Grafisk.

2009-2010 Grafiker/AD’er hos DegnGrafisk
I perioden 1/9 – 31/12 indtræder jeg i et vikariat som grafiker/AD’er hos Degn Grafisk, hvor jeg skal lege med mange forskellige grafiske opgaver til såvel tryk som web.

2008-2009 Grafisk Designer hos Par No 1
Hos Par No. 1 i Aalborg arbejdede jeg som grafisk designer i designteamet under Leo Griffin. De primære arbejdsfelter var udarbejdelse af grafiske ideer og koncepter – herunder navneudvikling, logodesign, identitetsprogrammer, hjemmesider, designguider og meget mere.

2006-2008 Art Director hos Mit Bureau
Hos Mit Bureau i Hobro arbejdede jeg som Art Director og fulgte typisk opgaverne helt fra idé til levering. Jeg arbejdede både med logodesign, identiteter, tryksager i deres fulde bredde, med webdesign og i mindre grad også med tekstforfatning – blandt andet i forbindelse med søgemaskineoptimering.

2001–2006 Grafisk designer/Art Director hos Concept Interest
Hos Concept Interest startede jeg som praktikant, mens jeg stadig var under uddannelse, og blev ansat som deres første grafiske designer efter endt uddannelse. Opgaverne var meget alsidige og spændte lige fra helt små opgaver for de lokale håndværkere over store katalogproduktioner for Villa Collection og prestigebrochurer for DALI Loudspeakers. Hjemmesideløsninger blev med tiden også en meget stor del af mit arbejde, hvor jeg både forestod design samt implementering i cms-systemer.

Vil du vide mere, kan jeg anbefale et kig forbi LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/tinefaurholdt

 

Skriv et svar