Ordsnedkeri

At skrive lange stile, dagbøger og små digte har ligesom altid forekommet mig meget naturligt, men når det så er sagt, så nej jeg er hverken forfatter eller journalist. Jeg kan bare utrolig godt lide at skrive og udtrykke mig på skrift. For mig er det endnu en kreativ udtryksform – her jonglerer jeg bare med bogstaver og ord.

I forbindelse med mit arbejde som grafisk designer er jeg, mere eller mindre tilfældigt, flere gange endt op med at lege tekstforfatter. Jeg har modtaget roser for mit levende og billedlige sprog, som krydret med tilforladelig grammatisk forståelse og flair for dansk retstavning i flere omgange har givet pote såvel internt på reklamebureauerne som hos kunderne. Jeg har leget med alt fra julekort til annoncetekster, firmaprofiler, pressemeddelelser og længere tekster anvendt til søgemaskineoptimering.

Blogger
Et af de steder, hvor jeg får alvor får min skrivelyst styret er på mine blogs – denne og www.kunstnerblog.dk. For mig er det vigtigt, at en blog er personlig. Efter min mening er nerven i en god blog, at den er personlig. At du føler dig lukket ind i en andens tanker og kan lade dig inspirere, forundre eller forarge. Det bruges af mange som en slags offentlig dagbog – og også af undertegnede. Men det betyder ikke, at du på min designerblog kan læse, at jeg har været ovre hos moster Karla og spise spegepølsemadder. Jeg har mit fokus på grafisk design og fortæller om nyheder, inspiration, tips og tricks og sjove oplevelser i min DESIGN-verden.

Er du også vild med at skrive? Så lad os da mødes over en kommentar eller tre. Du ved, hvor du kan finde mig…

designerblog.dk

Designerblog.dk er mit personlige og grafiske frirum, min legeplads og mit udstillingsvindue. Her deler jeg ud af hverdagsglimt, tanker, ideer, inspiration, tips og tricks og meget mere - til dig og til din bolig.

I plakatshoppen kan du gå på opdagelse blandt et udvalg af mine egne grafiske plakatkreationer. Der er lidt for enhver smag og ikke mindst lidt til ethvert rum :)

Fedt, at du kiggede forbi. Kh Tine - grafisk designer, blogger, plakatkreatør, livsnyder, boligrenovatør og mor til præmieungen Magnus

Besøg plakatshoppen