Slået op d.

Husregler som plakat

Husregler_2stk

Hjemme i mit hjem, er plakaterne med husregler #1 og husregler #2, det første man bliver mødt af i min entré. Som kunstner har jeg selvsagt mange malerier på væggene, men i den lille gang ønskede jeg noget helt andet – noget som også var personligt, men uden penselstrøg. Så jeg satte mig til computeren og samlede en masse sætninger og regler og vupti vupti vupti, blev jeg indehaver af ikke blot en enkelt plakat med husregler, men derimod to plakater. (Vi har åbenbart mange husregler i dette hjem :-))

Plakaterne og husreglerne er blevet studeret af mange og flere har opfordret mig til at sætte dem til salg. Det skulle tage mig lidt tid at komme så vidt, men NU er vi i mål og plakaterne kan bestilles her på siden i min helt nye plakat webshop. Jeg har opsat husreglerne på ny i standardformater, som gør det let for alle og enhver at få dem rammet ind. Ikea har blandt andet rammer i målene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *