Slået op d.

Hvis du altid går i andres fodspor, kommer du aldrig foran…

Plakat_OnWood_Fodspor

Ny typografisk plakat med ordsprog

Den seneste grafiske plakat fra min hånd er denne med ordsproget “Hvis du altid går i andres fodspor, kommer du aldrig foran”. Jeg hørte det først for ganske nyligt, da en af radioværterne på radio Nova brugte det og det gik rent ind på lystavlen. Kan rigtig godt lide det. Det handler, for mig, om at turde – om at turde tage skridtet, at træde derhen, hvor ingen før har trådt eller turde træde.

Jeg ved ikke, hvem der i sin tid har nedfældet ordene, men jeg har ved søgning konstateret, at det er af ældre karakter og ganske udbredt. Og ja, nu findes det så også snart i plakatform her i webshoppen på designerblog.dk

Bemærk venligst! Vil du købe en plakat i webshoppen og sikre dig levering i indeværende år, skal bestillingen senest tikke ind mandag d. 16/12. Herefter kan der ikke stilles garanti for levering. Er det et format og motiv, der er på lager, sender jeg naturligvis, så længe Post Danmark gør. Men skal plakaten først trykkes/plottes på trykkeriet, er der risiko for, at det ikke kan nås, da trykkeriet går på juleferie fredag d. 20/12.

Rigtig dejlig decemberlørdag. Kh Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *