Slået op d.

Plakater i storformat, 70 x 100 cm

Plakater i store formater - www.designerblog.dk

 

Som noget helt nyt, kan alle plakater i shoppen nu bestilles i storformatet 70 x 100 cm(!) :)

Der har været forespurgt på det i et stykke tid, og nu er det en realitet. Samtlige plakater kan nu både bestilles i 21 x 30, 30 x 40, 40 x 50, 50 x 70 OG 70 x 100 cm. Så uanset, om man har en lille plads, en lidt større eller en ret giga, så kan der findes plakater til formålet her.

Er du på udkig efter en plakat i formatet 70 x 100, vil jeg da foreslå, du kigger lige her i plakatshoppen

Slået op d.

What if I Fall…

Jeg elsker motiverende ord og citater med et budskab. Et af mine top favorit citater er “What if I fall? Oh, but my darling… What if you fly”.

For mig står det citat som en påmindelse om sommetider at give slip. Glemme alle fordommene. Frygten. De 117 grunde til, at det nok IKKE går. Tage springet.

Der kunne jo opstå magi. Du kunne overraske dig selv. Verden. Sidemanden.

Og citatet er lige så velegnet i det private kærlighedsliv, som i beslutninger om at købe et hus. Tage et nyt job. Eller noget helt 4. Sommetider må der voves for at vindes.

I dag vover jeg ikke meget. Jeg leger. Lader regnen vaske mine vinduer og hygger mig indendøre.

Jeg har længe vidst, at jeg skulle have lavet en plakat med citatet. Og for et par uger siden, fik jeg igen rodet mig ud i en lille investering i et design bundle med alskens lækkerier. Så alt var på plads. Måsen skulle blot i sædet. Det er den nu. Og her har i status på dagens legerier:

Poster - designerblog.dk

 

Slået op d.

Personlig plakat

Sommetider skal der noget andet til. Noget anderledes. Noget personligt. Noget som kun skal hænge på din væg. Og ja, så er der heldigvis hjælp at hente. For udover udvalget af færdigt designede plakater i webshoppen, er det også altid muligt at få opsat en personlig plakat med lige præcis den tekst, der har betydning og værdi for dig.

Senest har jeg opsat denne plakat til Katja og hendes familie:

Personlig typografisk plakat opsat af designerblog.dk

Har du et ønske om at få opsat din egen og helt personlige plakat? Send mig en mail med tekst og ønsker, så skal jeg give dig et bud på en pris :-)

Rigtig god weekend,
Tine