Fugle stabel

175 DKK475 DKK

Lækker og enkel plakat med stablede fugle. Tegnet af grafisk designer Tine Faurholdt.

Bemærk venligst!
Prisen er ekskl. fragt (45 kr.) samt ramme

Ryd

Beskrivelse

Fugle stabel

Fugle stabel er en af plakatshoppens top-lækre illustrative plakater uden brug af typografi og ord. Den blev designet som opfølger til Fugle på linje, og mange vælger i dag at lade plakaterne supplere hinanden i enten ens eller differentierede formater på en billedvæg.

Fugle stabel er en nutidig og anderledes form for fugleplakat. Ikke tænkt som den informative fugleplakat, der fortæller, hvordan gråspurven eller vipstjerten ser ud. Den er tænkt som en æstetisk grafisk plakat, hvor form og balance er i fokus.

De enkle fugle silhuetter og de sort/hvide farver gør motivet let anvendeligt i de fleste hjem – såvel i stuen, køkkenet, entréen og på kontoret.

De første fugle blev tegnet på papir som en søndags-hygge-ting og efter en overvældende modtagelse på Facebook blev den første plakat kreeret og sat til salg her i plakatshoppen. I dag bruges fuglene som sagt både på de to plakater “fugle stabel” og “fugle på linje”, men fuglene bruges også på mange af de typografiske plakater som et lille supplement – eller varetegn om man vil :)

Plakaten kan som shoppens øvrige plakater erhverves i 5 standardformater. Det gør det meget enkelt at finde rammen til plakaten.

Yderligere information

Format

, , ,

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fugle stabel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *