Mormors husregler

175 DKK475 DKK

“Hos mormor” er et sæt glade husregler, der fortæller, hvor dejligt der er hjemme hos mormor. En perfekt gaveidé til verdens bedste mormor.

Bemærk venligst!
Prisen er ekskl. fragt (45 kr.) samt ramme

Ryd

Beskrivelse

Mormors husregler

Mormors husregler: Hos mormor er der altid tid til hygge, dybe samtaler og fortællinger om gamle dage… Sådan starter “hos mormor” – en ny typografisk plakat med “husreglerne” hjemme hos mormor. Og noget af magien ved mormors husregler er jo, at det ikke er regler, som regler er værst. Det er vel nærmere anti-regler, for hos mormor er børnebørnene i fokus. Her er der kvalitetstid og forkælelse for store og små.

Plakaten startede, som så mange andre af mine kreationer, ud som et privat projekt. Den skulle være en ganske særlig julegave fra min søn til min mor – altså mormor. Han er mormors eneste barnebarn og vi bor i samme gade, så de deler helt naturligt en masse ting og et meget stærkt bånd. Jeg skrev i første omgang teksten ud fra min idé om, hvad mormor var for ham. Blandet med nogle af mine egne tanker om, hvad min mormor var for mig. Og meget går jo igen. Der er tiden og roen. Hjemmebag og opmærksomhed. Trygheden.

Da Magnus fik plakaten til godkendelse var ordene “det er lige præcis mormor”. Og så var den jo i vinkel. Og ja, hos mormor gik den også rent ind.

Og heldigvis er vi mange med skønne mormødre. Mormødre, der kokkererer og har tid til at spille. Mormødre, der kan fortælle om de gamle dage med sne op over tagene og mælk på flasker. Mormødre, der altid er klar med en hjælpende hånd og gladeligt tropper op i børnehaven, dussen eller skolen, når der er bedsteforældredag.

Plakaten er den perfekte gave til alle de dejlige mormødre, som fortjener en tak og altid svarer “jamen jeg mangler ingenting”, når du spørger efter ønsker.

STANDARDFORMAT = BILLIGE INDRAMNINGSMULIGHEDER
Plakaterne er opsat i standardformater, så det er let og billigt at ramme dem ind. Selv er jeg begejstret for de sorte Ribba rammer fra IKEA, men der findes bunker af muligheder.

Bemærk venligst! Da plakaternes proportioner ikke er helt ens, vil grafikens placering på arket også variere lidt fra format til format.

 

Yderligere information

Format

, , ,

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Mormors husregler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *