Plakat // Husregler #01

175 DKK475 DKK

Skønne danske husregler til ethvert hjem opsat i plakatform af grafisk designer Tine Faurholdt

Bemærk venligst!
Prisen er ekskl. fragt (45 kr.) samt ramme

Ryd

Beskrivelse

HUSREGLER
Ordet husregler kan klinge meget stift og anti-hygget. Men ikke her. Husregler er hyggelige, dekorative og super gode til at fortælle lidt om ånden i dit hjem. Husreglerne fra Designerblog er fyldt med humor og hjertevarme, og handler mere om at nyde livet og være menneskelig end om at agere korrekt efter Emma Gad. Reglerne blev i første omgang skrevet til mit eget hjem på engelsk og blev faktisk starten på denne plakatshop. Hæng plakaten med husregler, som det første, der møder dine gæster i gangen, eller lad plakaten hænge i et af de rum, hvor I færdes mest, for at minde alle om, hvordan reglementet er ;)

Husreglerne kan købes som plakat på både dansk og engelsk, og der findes både et regelsæt #1 og et regelsæt #2. Så hvis man har lyst, kan de hænge som sæt.

STANDARDFORMAT = BILLIGE INDRAMNINGSMULIGHEDER

Plakaterne er opsat i standardformater, så det er let og billigt at ramme dem ind. Selv er jeg begejstret for de sorte Ribba rammer fra IKEA, men der findes bunker af muligheder.

Bemærk venligst! Da plakaternes proportioner ikke er helt ens, vil grafikens placering på arket også variere lidt fra format til format.

 

Yderligere information

Format

, , ,

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Plakat // Husregler #01”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *