What if I Fall

175 DKK475 DKK

Lækker motiverende plakat med vandfarveeffekt.

Bemærk venligst!
Prisen er ekskl. fragt (45 kr.) samt ramme

Ryd

Beskrivelse

What if I Fall…

Citatet “What if I fall? Oh but my darling what if you fly?”, er et af mine personlige yndlingscitater, og denne plakat så også dagens lys en weekend, hvor jeg satte mig til computeren for at lave en plakat til en af mine egne vægge.

Jeg elsker hele opgøret med “what if” eller “hvad nu hvis”. For sommetider (og ja som regel) så bliver vi bare nødt til at kaste os ud i tingene. Og nej, det er ikke særlig sandsynligt, at der ikke er bump på vejen, men det kunne jo være, bare måske, at vi endte med at få vinger og i stedet for at styrte smak mod jorden, så kunne vi jo ende med at sejre, erobre, overgå.

I mit arbejde som grafisk designer er jeg også med mellemrum ude og rådgive iværksættere. Og her er ånden netop. Som iværksætter tager man chancen. Der er ingen garantier. “You could fall”. Men du investerer. Satser. Går efter sejren. “What if I Fall”, bliver en lille spæd tanke i baghovedet, der nok vil ligge og lure, men du vælger chancen. For muligheden er der jo. “What if You Fly”.

Plakaten kan som shoppens øvrige plakater erhverves i 5 standardformater. Det gør det meget enkelt at finde rammen til plakaten.

Yderligere information

Format

, , ,

Farve

Sort/hvid, Turkis/green

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “What if I Fall”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *