Slået op d.

Plakater i storformat, 70 x 100 cm

Plakater i store formater - www.designerblog.dk

 

Som noget helt nyt, kan alle plakater i shoppen nu bestilles i storformatet 70 x 100 cm(!) :)

Der har været forespurgt på det i et stykke tid, og nu er det en realitet. Samtlige plakater kan nu både bestilles i 21 x 30, 30 x 40, 40 x 50, 50 x 70 OG 70 x 100 cm. Så uanset, om man har en lille plads, en lidt større eller en ret giga, så kan der findes plakater til formålet her.

Er du på udkig efter en plakat i formatet 70 x 100, vil jeg da foreslå, du kigger lige her i plakatshoppen

Slået op d.

What if I Fall…

Jeg elsker motiverende ord og citater med et budskab. Et af mine top favorit citater er “What if I fall? Oh, but my darling… What if you fly”.

For mig står det citat som en påmindelse om sommetider at give slip. Glemme alle fordommene. Frygten. De 117 grunde til, at det nok IKKE går. Tage springet.

Der kunne jo opstå magi. Du kunne overraske dig selv. Verden. Sidemanden.

Og citatet er lige så velegnet i det private kærlighedsliv, som i beslutninger om at købe et hus. Tage et nyt job. Eller noget helt 4. Sommetider må der voves for at vindes.

I dag vover jeg ikke meget. Jeg leger. Lader regnen vaske mine vinduer og hygger mig indendøre.

Jeg har længe vidst, at jeg skulle have lavet en plakat med citatet. Og for et par uger siden, fik jeg igen rodet mig ud i en lille investering i et design bundle med alskens lækkerier. Så alt var på plads. Måsen skulle blot i sædet. Det er den nu. Og her har i status på dagens legerier:

Poster - designerblog.dk

 

Slået op d.

Fontsamlingen er udvidet, nu skal der leges(!)

GodmorgenMan ved det godt. Der er oceaner af inspiration og lækre grafiske sager derude. I cyberspace. Det handler blot om at slå popo’en i sædet og bruge tiden på at surfe omkring.

Det gjorde jeg forleden og endte på siden www.designcuts.com, som har gjort det til deres “thing” at gøre livet sjovere for grafiske hoveder som undertegnede. Udover et fedt community, så stiller de designprodukter til rådighed – enten som freebies eller med kæmpe rabatter. Det kan vi jo godt lide :)

Mit første køb er en 22 professionelle og (hvis jeg selv skal sige det) super lækre fonte. Jeg fik dem i går, og legen er allerede i gang.

Fonte
(Grafik: Design Cuts)

Rigtig god weekend :)
Kh Tine